Aromed Lavendel olie bio 10.00 Milliliter

€11,95 EUR
{price}% OFF
  • Op voorraad

  • Bestel voor 21:00, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €50

  • Toevoegen aan verlanglijst

Inhoud
Returns & Exchanges Policy
When you buy directly from us, we want you to be 100% happy with your purchase experience. We hope you love everything you receive from us, but if you’re less than 100% satisfied, you may return or exchange any item(s) within 30 days after your purchase. Please a contact customer service team member if your order is unsatisfactory or doesn’t suit your needs. We want to make it right for you, as quickly and easily as possible
  • Step 1
    Fill out the return info on the back of your order form. Can’t find your order form? Download a copy of the return form. Want to exchange it for a different product? Let us know within 30 days of your purchase.
  • Step 2
    Return the order yourself via USPS, FedEx or any other traceable method. We encourage you to insure your package. Please send it to: Gaiam Attention: Returns 9107 Meridian Way, West Chester, OH 45069
Please allow 14 days for us to receive and process your return. Original shipping and handling fees are not refundable. We'll credit or refund the value of the items returned and any taxes you were charged less the original shipping charges. Please contact Customer Relations for more information regarding our return policies. Credit card adjustments should appear within two billing cycles.

  • BETALING GEACCEPTEERD

Screenshot_2026-01-15_173848
Aromed Lavendel olie bio

Lavendel is qua werking een veelzijdige plant en kan worden ingezet voor vele doeleinde. Lavendel werkt opbeurende, maar is vooral goed zuiverend. Het werkt verzachtend, rust gevend en ontspannend. Lavendel mag puur op de huid aangebracht worden. Vooral op een zon verbrande huid, het verzacht en hersteld de huid snel.

Lavendel is een groenblijvende, houtige struik die tot 1 meter hoog kan groeien, met lichtgroene, smalle, draadvormige bladeren en bloemen met een violet blauwe kleur. De Lavendel wordt nu overal ter wereld gecultiveerd, maar oorspronkelijk komt de plant o.a. uit Frankrijk, Spanje, Italië, Engeland, Australië, Tasmanië, Griekenland. O olie wordt door stoomdestillatie uit de bloeiende toppen gehaald en is een kleurloos tot lichtgeel met een zoet, bloemig, kruidige geur. Het wordt gebruikt in antiseptische zalven en als geurstofcomponent in zepen, cosmetica, lotions, parfums, en als smaakmiddel in voedingsmiddelen en dranken.

Ingredienten
Lavandula augustifolia

Gebruik
4-6 druppels verdampen. Mengen met een basisolie voor een huid of massage olie.

Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen houden. Naar opening 12 maanden houdbaar.

Fabrikant / Distributeur
Nature's House BV

Anderen kochten ook